5 دقیقه ماهی نخود گیاهی – Desiree Nielsen


هیچ چیز رضایت بخش تر یا راحت تر از ساندویچ ماهی نخود گیاهی نیست! به همین سادگی: فقط 5 ماده اصلی و 5 دقیقه زمان تهیه. تمام طعم دلخواه شما و سرشار از فیبر و پروتئین گیاهی. آیا کاری وجود دارد که نخود نتواند انجام دهد؟

اگر شبیه من هستید ، در دوران کودکی خود فقط دو ساندویچ اصلی داشتید: سالاد تخم مرغ و ماهی تن. مطمئناً ، شاید یک یا دو پنیر کبابی ، اما این ساندویچ های فانتزی بودند که باعث شدند من واقعاً ساندویچ را دوست داشته باشم زیرا من گوش می کردم هیچ یک از آن نوع پنیر و گوجه فرنگی. واقعاً تا بزرگسالی طول کشید تا زیبایی یک ساندویچ خوب را درک کنم ، مانند BLT shiitake من در کتاب آشپزی گیاهان بیشتر بخورید … اما اکنون نمی توانم مقدار کافی Is را دریافت کنم!

من در حال حاضر یک سالاد تخم مرغ توفو در وبلاگم دارم ، بنابراین فکر کردم زمان آن رسیده است که دستور تهیه ماهی تن نخود را نیز به شما ارائه کنم. اگر این دستور العمل های گیاهی به شما این باور را نمی دهد که می توانید با گیاهان هر کاری را انجام دهید ، مطمئن نیستم چه کار خواهد کرد! این ساندویچ تن ماهی گیاهی نه تنها دارای تمام طعم هایی است که از سالاد ماهی تن سنتی انتظار دارید. !

مواد لازم برای ساندویچ نخودچی Desiree Nielsen متخصص تغذیه

مواد لازم ماهی تن نخود + جایگزین

در اصل ، ماهی تن نخود تنها 5 ماده دارد: نخود ، مایو گیاهی ، سرکه برنج ، نمک + فلفل. سپس می توانید مواد و طعم ها را عوض کنید یا هر موادی را که دوست دارید اضافه کنید!

  • نخود: این یکی از تنها مواد غیرقابل مذاکره است. سایر حبوبات و حبوبات بافت یکسانی ندارند.
  • گیاهخواران می توانند: مایو به طعم این غذا کمک زیادی می کند ، بنابراین مطمئن شوید که آن را دوست دارید. به نظر من ، Hellman’s Vegan بهترین فروشگاه است (که حمایت نمی شود!) و اگر می خواهید خود را با روغن آووکادو تهیه کنید ، من یک نسخه 3 دقیقه ای با استفاده از aquababa در Eat More Plants پیدا کردم. بسته به میزان خوشمزه بودن تن ماهی ، از سس مایونز کم و بیش استفاده کنید.
  • سرکه برنج: من سرکه برنج را دوست دارم که طعم ظریفی به آن بدهد که این طعم را شبیه ماهی تن می کند. اگر سرکه برنج ندارید ، می توانید کاملاً از سرکه سیب استفاده کنید ، اما ممکن است بخواهید کمتر استفاده کنید ، مزه کنید و با طعم قوی تر آن را تنظیم کنید.
  • نمک + فلفل: دوباره ماهی تن نخود را بچشید و به میزان دلخواه نمک + فلفل بیشتر اضافه کنید. تفاوت بزرگی ایجاد خواهد کرد!
  • افزونه ها: هر نوع سبزیجاتی را که معمولاً انجام می دهید به ساندویچ ماهی تن خود اضافه کنید ، مانند ترشی شوید ، کرفس ، پیاز یا موسیر! من از چیزی با تنگ کردن برای بافت بیشتر خوشم می آید.

طرز تهیه ذوب ماهی چانا

عاشق ذوب ماهی تن هستید؟ ماهی تن نخود برای این کار کاملاً کار می کند! به سادگی نان ، روباز ، با ماهی نخودچی و پنیر وگان ذوب شده مورد علاقه خود را بریزید و روی ورقه پخت با روکش پوست زیر جوجه های گوشتی به مدت 1-2 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

چگونه ماهی نخود گیاهی را ذخیره کنیم؟

ماهی تن نخود به مدت 3-4 روز در یک ظرف قابل بسته شدن در یخچال بسیار خوب نگهداری می شود ، بنابراین برای تهیه غذا عالی است. توصیه می کنم در استفاده از کمی مایونز برای ذخیره طولانی مدت و اضافه کردن کمی بیشتر قبل از سرو برای تازه کردن بافت ، اشتباه کنید.

حدس زدن

این ساندویچ ها را روی نان سبوس دار مورد علاقه ، کراکر یا نان سرو کنید…

همچنین می توانید یک قاشق غذاخوری به یک بشقاب سالاد اضافه کنید یا آن را به جای گوشت یا پاته روی یک میز اسنک قرار دهید.

طعم این ماهی نخود فرنگی هم فوق العاده است: قاشق چایخوری (2 میلی لیتر) پودر کاری به مخلوط اضافه کنید!

دستور العمل ثبت شده ساندویچ نخودچی Desiree Nielsen

ساندویچ گیاهی سالم تر

ساندویچ های کنار هم چیدن نخود ، متخصص تغذیه Desiree Nielsen

دستور چاپ
دستور پین

ماهی تن نخود گیاهی 5 دقیقه ای

با طعم و مزه ای که می خواهید ، این ساندویچ های تن ماهی نخود گیاهی راحت تهیه می شوند و فیبر و پروتئین گیاهی زیادی دارند.

زمان آماده سازی5 دقیقه

کل زمان5 دقیقه

عادت زنانه: ناهار ، غذای اصلی

غذا: آمریکایی

رژیم غذایی: فاقد گلوتن ، گیاهخواری ، گیاهخواری

کلید واژه ها: نخود ، ساندویچ

ترجیح رژیم غذایی: فاقد گلوتن ، فاقد آجیل ، گیاهخواری ، گیاهخواری

خدمات: 4 وعده های غذایی

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

مولفه

ماهی تن جوجه

  • 1 قوطی 14 اونس نخود شیرین نشده (یا 1 1/2 فنجان نخود پخته) شسته و خشک شده
  • من فنجان مایو گیاهی
  • 1 قاشق سوپخوری سرکه برنج (یا 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب)
  • یک و نیم قاشق کوچک نمک
  • سرد تازه ترک خورده
  • من فنجان پیاز قرمز یا موسیر ریز خرد شده
  • 1 شاخه جعفری ریز خرد شده

برای ساندویچ

  • 4 تکه نان معمولی یا بدون گلوتن مورد علاقه شما (من غلات جوانه زده یا خمیر ترش را دوست دارم)

دستورالعمل ها

  • از یک غذاساز کوچک برای لپه زدن نخودها چند بار استفاده کنید ، سپس آنها را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید. یا با چنگال با دست آنها را داخل کاسه بشکنید.

  • به نخود ، سس مایونز ، سرکه ، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پیاز و کرفس را مخلوط کنید. برای طعم دادن ، نمک و فلفل را به دلخواه تنظیم کنید یا یک چاشنی دیگر سرکه برنج برای طعم بیشتر اضافه کنید.

  • در صورت تمایل ، نان خود را به آرامی برشته کنید. ماهی تن نخود را به 4 تکه نان تقسیم کنید. یک برش دیگر روی آن بریزید ، یا برای اشتهای کوچکتر با صورت باز سرو کنید.

یادداشت

نخودها واقعاً 3-4 روز خوب نگهداری می شوند ، در ظرفی که مجدداً در یخچال بسته می شود ، به مدت 3-4 روز نگهداری می شوند.
من توصیه می کنم در مورد استفاده از کمی مایونز کمتر برای ذخیره سازی طولانی و اضافه کردن کمی بیشتر قبل از سرو برای تازه کردن بافت ، اشتباه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید