چرا پروبیوتیک ها اهمیت دارند

شما به سختی به آنها فکر می کنید، اما در اعماق قلب شما، یک دنیای کامل از موجودات زنده وجود دارد. شاید کمی ناراحت کننده به نظر برسد، اما بیشتر آنها به نفع شما هستند.

یکی از آن میکروارگانیسم ها نام دارد لاکتوباسیلوس کازئی، یا L. casei. این یکی از بسیاری از باکتری های دوستی است که دستگاه گوارش شما را خانه می نامد. احتمالاً مقداری در مجاری ادراری و تناسلی خود نیز دارید.

این موجودات مفید به عنوان پروبیوتیک نیز شناخته می شوند.

برخلاف باکتری های مضری که شما را بیمار می کنند، پروبیوتیک ها دوست دارند L. casei برای سیستم گوارش شما مفید هستند. در واقع بدن شما به آنها وابسته است. بدون آنها، هضم غذا و جذب مواد مغذی مهم بسیار دشوارتر است.

آنها همچنین به کنترل برخی از میکروارگانیسم های مضر کمک می کنند. اگر به اندازه کافی باکتری های خوب نداشته باشید، همه چیز می تواند از تعادل خارج شود و مشکل ایجاد کند.

انواع مختلفی از پروبیوتیک ها وجود دارد. همراه با بیفیدوباکتریوم، لاکتوباسیلوس از رایج ترین ها است. در این دو نوع پروبیوتیک، انواع مختلفی وجود دارد.

مزایای لاکتوباسیلوس کازئی چیست؟

هنگامی که به اندازه کافی از باکتری های خوب ندارید، بیشتر به آن اضافه کنید L. Casei به رژیم غذایی شمامی تواند به تنظیم سیستم گوارش شما کمک کند.

مکمل های پروبیوتیک حاوی L. Casei برای پیشگیری یا درمان اسهال استفاده می شود. این شامل اسهال عفونی، اسهال مسافرتی و اسهال مرتبط با آنتی بیوتیک است.

همچنین ممکن است بر سایر مشکلات گوارشی تأثیر بگذارد، از جمله:

  • قولنج
  • یبوست
  • بیماری کرون
  • بیماری التهابی روده (IBD)
  • سندرم روده تحریک پذیر (IBS)
  • عدم تحمل لاکتوز
  • کولیت زخمی

L. casei همچنین ممکن است برای موارد زیر مفید باشد:

  • آکنه، کهیر و تاول های تب
  • آلرژی، اگزما و درماتیت
  • سرماخوردگی، آنفولانزا و عفونت تنفسی
  • عفونت گوش (اوتیت میانی)
  • مشکلات دهان و دندان، مانند پلاک، التهاب لثه، و آفت
  • هلیکوباکتر پیلوری عفونت که باعث زخم معده می شود
  • بیماری لایم
  • انتروکولیت نکروزان (NEC)، یک بیماری روده ای جدی که در نوزادان نارس شایع است
  • آرتریت روماتوئید (RA)
  • عفونت های مجاری ادراری و واژن

بررسی کنید: آیا می توانید از پروبیوتیک ها برای درمان رفلاکس اسید استفاده کنید؟ »

آنچه تحقیق می گوید

پروبیوتیک هایی مانند L. casei به طور کلی بی خطر و به طور بالقوه برای تنظیم سیستم گوارش مفید در نظر گرفته می شوند. مطالعات امیدوارکننده زیادی در این زمینه انجام شده است L. casei.

محققان در سال 2007 آزمایش یک نوشیدنی پروبیوتیک حاوی L. casei، L. bulgaricus، و S. ترموفیل ها. آنها به این نتیجه رسیدند که ممکن است بروز اسهال مرتبط با آنتی بیوتیک را کاهش دهد و سخت است-اسهال همراه هیچ عارضه جانبی گزارش نشده است.

2003 مطالعه نشان داد که یک نوشیدنی پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی شیروتا یک درمان کمکی مفید برای افراد مبتلا به یبوست مزمن بود. یک بعد مطالعه به افراد مبتلا به بیماری پارکینسون نگاه کرد. آن یکی نشان داد که مصرف منظم شیر تخمیر شده است لاکتوباسیلوس کازئی شیروتا می تواند عادات روده افراد مبتلا به این بیماری را بهبود بخشد.

محققان برای یک بالینی 2014 آزمایش دریافتند که L. casei مکمل ها می توانند به کاهش علائم و بهبود سیتوکین های التهابی در زنان مبتلا به RA کمک کنند.

تحقیقات رو به رشدی در مورد وجود دارد L. casei و سایر پروبیوتیک ها اما تا به امروز، سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) تایید نکرده است L. casei یا هر پروبیوتیک دیگری برای درمان یک مشکل خاص سلامتی.

نحوه استفاده از این پروبیوتیک

L. casei به طور طبیعی در روده یافت می شود. برخی از غذاهای تخمیر شده حاوی L. casei، هم. اینها شامل مقداری ماست، شیر تخمیر شده شبیه ماست و برخی از پنیرها است.

مکمل های غذایی حاوی L. casei و سایر پروبیوتیک ها را می توان در فروشگاه های مواد غذایی سالم یا هر جا که مکمل های غذایی فروخته می شود، یافت. هنگام خرید پروبیوتیک، خواندن برچسب ها به دقت مفید است. دستورالعمل های ذخیره سازی را دنبال کنید و تاریخ انقضا را جدی بگیرید.

مطالعات در مورد دوز وجود ندارد. هیچ دستورالعمل قطعی وجود ندارد. برچسب های محصول را به دقت بخوانید و از پزشک یا داروساز خود بپرسید که چه مقدار باید مصرف کنید.

خطرات و هشدارها

اکثر مردم می توانند پروبیوتیک ها را بدون عوارض جانبی مصرف کنند. از بین کسانی که این کار را انجام می دهند، یکی از شایع ترین عوارض جانبی گاز خفیف است. اگر این اتفاق افتاد، سعی کنید دوز خود را کاهش دهید و دوباره به تدریج آن را افزایش دهید.

عوارض جانبی شدید ناشی از مصرف پروبیوتیک از جمله عفونت های خطرناک گزارش شده است. خطر چنین عوارض جانبی در صورت داشتن یک بیماری جدی پزشکی یا سیستم ایمنی ضعیف بیشتر است.

اطلاعات زیادی در مورد ایمنی طولانی مدت پروبیوتیک ها وجود ندارد. برای تعیین اینکه چه کسی بیشتر از آنها سود می برد، به مطالعات بیشتری نیاز است.

صحبت کردن با پزشک

در نظر گرفتن اضافه کردن L. casei یا سایر مکمل های پروبیوتیک به رژیم روزانه شما؟ ممکن است بخواهید ابتدا آن را با پزشک خود در میان بگذارید. در اینجا دلیل آن است:

  • علائم جدید یا بدتر می‌تواند نشانه یک وضعیت سلامتی تشخیص داده نشده باشد که نیاز به درمان یا نظارت دارد.
  • اگر مشکل سلامتی، بیماری مزمن یا ضعف سیستم ایمنی دارید، پروبیوتیک ها ممکن است با درمان فعلی شما تداخل داشته باشند یا شما را در معرض خطر عوارض جانبی جدی قرار دهند.
  • اگر قصد دارید داروهای تجویزی خود را با پروبیوتیک ها جایگزین کنید، پزشک باید بداند. اگر باردار یا شیرده باشید همین امر صادق است.
  • پزشک یا داروساز شما می تواند شما را در مورد ایمن ترین دوز و مواردی که باید در برچسب محصول به دنبال آن باشید راهنمایی کند.

خط پایین

پروبیوتیک هایی مانند L. casei نمی تواند آن را به تنهایی انجام دهد. برای بهره مندی کامل از L. casei و برای سالم نگه داشتن سیستم گوارشی خود، باید از یک رژیم غذایی متعادل پیروی کنید. که باید شامل موارد زیر باشد:

  • سبزیجات و میوه های فراوان (کنسرو شده و منجمد به اندازه تازه سالم هستند)
  • مقدار زیادی غلات کامل
  • محصولات شیر ​​بدون چربی یا کم چرب
  • گوشت بدون چربی، ماهی و مرغ
  • تخم مرغ
  • آجیل
  • لوبیا

شما باید تا جایی که ممکن است از چربی های ترانس اجتناب کنید و این موارد را حذف یا کاهش دهید:

  • چربی های اشباع شده
  • کلسترول
  • قندهای اضافه شده
  • نمک

برخی از فعالیت‌های بدنی روزانه، حتی پیاده‌روی نیز به حفظ سیستم گوارشی شما کمک می‌کند.

به خواندن ادامه دهید: چگونه پروبیوتیک ها می توانند به مشکلات گوارشی کمک کنند »