تغذیه
«آشپزی که می خواهی باشی» ساخته اندی براقانی فرهنگ و کنجکاوی را در آشپزی خانگی در هم می آمیزد.
ما محصولاتی را که فکر می کنیم برای خوانندگان ما مفید هستند، اضافه می کنیم. اگر از طریق پیوندهای موجود در این صفحه خرید کنید، ممکن است کمیسیون کمی کسب کنیم روند ما اینجاست.
چگونه مارک ها و محصولات را بررسی می کنیم
خط سلامت فقط مارک ها و محصولاتی را به شما نشان می دهد که ما پشت آن ایستاده ایم.
تیم ما به طور کامل توصیه هایی را که در سایت خود ارائه می دهیم بررسی و ارزیابی می کند. برای اثبات اینکه تولیدکنندگان محصول استانداردهای ایمنی و کارایی را رعایت کردهاند، ما:
- ارزیابی مواد تشکیل دهنده و ترکیب: آیا آنها پتانسیل ایجاد آسیب را دارند؟
- تمام ادعاهای سلامتی را بررسی کنید: آیا آنها با مجموعه شواهد علمی فعلی مطابقت دارند؟
- ارزیابی برند: آیا با یکپارچگی عمل می کند و به بهترین شیوه های صنعت پایبند است؟
ما این تحقیق را انجام می دهیم تا بتوانید محصولات قابل اعتماد برای سلامتی و تندرستی خود را پیدا کنید.
براقانی فلسفه خود در مورد غذا و هویت را با Healthline به اشتراک می گذارد – به علاوه، دستور پخت نخود Cacio e Pepe از کتاب جدیدش.
اندی براقانی خود را کنجکاو توصیف می کند – کنجکاو در مورد آشپزی، مسافرت، ترکیب این علایق و به اشتراک گذاشتن آنچه آموخته با دیگران.
این کنجکاوی زیربنای فلسفه پشت آن است کتاب آشپزی آتی او با عنوان «آشپزی که میخواهید باشی: دستور العملهای روزمره برای تحت تأثیر قرار دادن»، قرار است در 24 مه توسط Lorena Jones Books (Penguin Random House) منتشر شود.
براقانی به سلامت لاین گفت: «من میخواهم تا حد امکان اطلاعات و دانش را جمعآوری کنم و آنها را پردازش کنم و سپس بتوانم آنها را حفظ کنم یا حتی بهتر، آن اطلاعات را به همراه داشته باشم».
براقانی آشپز، نویسنده غذا، توسعهدهنده دستور غذا، و ویراستار سابق Bon Appétit و Saveur، در کتاب آشپزی خود دقیقاً به دنبال انجام این کار است: خوانندگان را از طریق ایجاد غذاهایی که به تجربه آشپزی زیادی، دانش تغذیه یا وسایل آشپزخانه نیاز ندارند، راهنمایی کند.
بیش از 120 دستور غذا الهام گرفته از هویت او به عنوان یک ایرانی آمریکایی عجیب و غریب و نسل اول، و همچنین تجربیات او در سفر به سراسر جهان و آشپزی برای دیگران و با آنها، مانند رستوران هایی مانند Chez Panisse و Estela است.
برای این منظور، کتاب آشپزی دارای مقالات شخصی است که این الهامات را بررسی می کند و توصیه های عملی برای آشپزی ساده تر ارائه می دهد.
برغانی گفت: «داستان ها و تجربیات شخصی در این کتاب وجود دارد که درباره آنها می نویسم، اما می خواستم خواننده را به پذیرش آن داستان ها، پذیرش آن تکنیک ها، پذیرش این دستور العمل ها و واقعاً ادغام و استفاده از دانشی که از طریق تجربیات من آموخته اند در زندگی خود بیاورم تا بتوانند در آشپزخانه احساس قدرت بیشتری کنند و به آشپزی تبدیل شوند که می خواهند باشند.»
پیشنهادات کتاب آشپزی از «دستور پختهای کوچک قدرتمند» – مانند سسها و سسها – و میانوعدههای قابل اشتراک (مانند بورانی، با نام مستعار ملکه همه ماستها) تا غذاهای مبتنی بر گوشت و چند دسر، مانند سیب و تاهینی گالت را شامل میشود.
اما براقانی گفت: این کتاب بیشتر سبزیجات است.
در واقع، او گفت که یکی از فصلهای مورد علاقهاش «سالاد برای روزها» است، که – حدس زدید – کاملاً به سالادهای خلاقانه از جمله سالاد خیار بخورید و تکههای چرب مرکبات با آووکادو و خرمای کاراملیشده اختصاص دارد.
یکی دیگر از فصلهای مورد علاقه، «Mind Your Veg»، سبزیجات را در دستور العملهایی مانند سیبزمینی شیرین کاراملیشده با کره قهوهای هریسا و نخود فرنگی با تکههای بزرگ فتا و ژوگ قرار میدهد.
“من واقعاً سعی کردم گزینه ها و تغییرات را به مردم بدهم.” براقانی گفت. “من واقعاً سعی کردم به این فکر کنم که دسترسی مردم به چه چیزی آسان است، اما بعد از تهیه این غذا احساس خوبی در مورد آنها احساس می شود.”
“من می خواهم غذا نه تنها طعم خوبی داشته باشد، بلکه می خواهم احساس خوبی به شما بدهد.”
– اندی براقانی
او گفت که بخشی از این تلاش شامل نوشتن دستور العمل هایی بود که خوانندگان انتظار ندارند اگر آن اقلام را نخواهند یا در دست دارند از وسایل آشپزخانه مانند آبمیوه گیری یا دستگاه پرس سیر استفاده کنند.
در حالی که این کتاب شامل راهنمای تجهیزات و ظروف آشپزخانه است که ممکن است برای مردم مفید باشد، براقانی گفت که عملی ماندن بسیار مهم است.
او گفت: “من فکر می کنم این ترس در بسیاری از مردم در آشپزی وجود دارد.” “با افزودن همه این تجهیزات، کارهایی که اصلاً پیچیده نیستند را بیش از حد پیچیده می کند.”
همچنین به همین دلیل است که در عصر سرآشپزهای یوتیوب و دستور العمل های TikTok، براقانی الهام گرفت که به جای اشتراک گذاری آنلاین این دستور العمل ها، یک کتاب آشپزی چاپی منتشر کند.
او گفت که کتاب آشپزی چاپی چیزی مهم را تشویق می کند که آشپزی در رسانه های اجتماعی لزوماً جایی برای آن باز نمی کند: وقت گذاشتن.
بعلاوه، این فرصت را به براقانی داد تا با طراحان، عکاسان و هنرمندان دیگر برای چیدمان کتاب آشپزی کار کند تا خود کتاب بتواند به شیوه خود در داستان سرایی سهیم باشد.
او گفت: «چیزی وجود دارد که هنوز برای من بسیار راضیکننده است، اینکه از روی کتاب بپزی و صفحهای را پایین نچرخانی یا گوشی خود را نگاه نکنی». من از مردم می خواهم که با تصاویر بنشینند. من می خواهم مردم با نوع، عنوان، نسخه، سرنوشت، ستون های فرعی، طعم دستور غذا بنشینند. فکر نمیکنم این اتفاقی باشد که اغلب در رسانههای دیجیتال رخ میدهد.»
میتوانید «آشپزی که میخواهید باشید: دستور العملهای روزمره برای تحت تأثیر قرار دادن» را سفارش دهید کتاب های لورنا جونز (پنگوئن رندوم هاوس) از طریق آمازون اینجا.
براقانی گفت: مطمئناً قول نمی دهم که بعد از این کتاب شما بزرگترین آشپز جهان شوید. “من قول می دهم که حداقل یک چیز را یاد خواهید گرفت که از شما یک آشپز مطمئن تر و کنجکاوتر می سازد.”
آن را بررسی کنید
اندی براقانی با Healthline همکاری کرد تا ابتکار ما “Fresh Food Fast” را در سال 2021 زنده کند. اگر می خواهید برخی از دستور العمل های او را قبل از انتشار “آشپزی که می خواهید باشید: دستور العمل های روزمره برای تحت تاثیر قرار دادن” بررسی کنید، در ادامه برای نخود او بخوانید. پنیر و فلفل سیاه دستور پخت و در نظر گرفتن:
- سالمون ترد با نمک و فلفل پیازچه برنج و ترشی سرکه
- نودل سرد با سس بادام هندی خامه ای و سبزیجات ترد
- مرغ کبابی با چاشنی شاورما با خیار بورانی و گوجه فرنگی آبدار (یوتیوب)
- هلو و بلک بری کرامبل با ادویه هل (یوتیوب)
شما همچنین می توانید با او در اینستاگرام همراه باشید.
از «آشپزی که می خواهی باشی» اثر اندی براقانی: نخود کاچیو و پپه با لیموی کاراملی
دستور العمل های زیادی برای پاستا e ceci (معروف به پاستا با نخود) وجود دارد. اکثریتی که من با آنها برخورد کردم آبگوشت و تقریباً سوپ مانند هستند. این دستور بر روی نخود و ماکارونی تاکید دارد، اما به همان اندازه آرامش بخش است و بسیار خامه تر از نسخه های معمولی است. بخش اعظم جادوی این غذا در خرد کردن نخودها نهفته است، بنابراین آنها نشاسته خود را آزاد می کنند و آب پاستا را به سس خامه ای تبدیل می کنند. برخی از نخودها شکل خود را حفظ می کنند، در حالی که برخی دیگر به ماس لذیذ تبدیل می شوند و لیموی کاراملی شده کمی طعم جویدنی می دهد و پاستا را پس از جوشیدن زنده می کند. این فوق العاده راضی کننده است. اگر هنوز هم باید شما را متقاعد کنم که این را درست کنید، بدانید که این اولین غذایی بود که برای دوست پسرم درست کردم و او از آن زمان به من وابسته است. -اندی براقانی
خدمت: 4 (به علاوه، شاید، مقداری باقیمانده، اگرچه من شک دارم)
عناصر
- نمک کوشر
- 1/4 فنجان روغن زیتون فوق بکر
- 1 لیمو کوچک مایر یا معمولی، برش های نازک، دانه ها برداشته شده است
- 1 (15 اونس) قوطی نخود، آبکش کرده و آبکشی کنید
- 1 عدد موسیر بزرگ، ریز خرد شده
- 1 شاخه رزماری یا 4 شاخه آویشن
- فلفل تازه آسیاب شده
- ماکارونی لوله ای 1 پوندی (مانند کالاماراتا، پاچری یا ریگاتونی)
- 1/4 فنجان کره بدون نمک، به قطعات کوچک بریده شده است
- 1/2 فنجان پنیر پارمزان ریز رنده شده، به علاوه بیشتر برای سرو
جهت ها
- یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید، سپس یک مشت نمک (حدود 1/4 فنجان) بریزید.
- در حالی که آب کار خودش را می کند، یک قابلمه بزرگ جداگانه یا فر هلندی را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل روغن زیتون بریزید. لیمو را اضافه کنید و با استفاده از انبر برش ها را برگردانید تا زمانی که کمی قهوه ای و چروک شوند، 6 تا 8 دقیقه بپزید. با استفاده از انبر، برش های لیموی کاراملی شده را در ظرفی بریزید و روغن را در قابلمه بگذارید.
- نخودها را داخل روغن بریزید و بگذارید کمی ترد و طلایی شوند و هر از گاهی به مدت 5 تا 7 دقیقه هم بزنید. موسیر را اضافه کنید و رزماری را له کنید تا روغن آن گرفته شود و داخل قابلمه بریزید. با نمک و فلفل زیاد و زیاد مزه دار کنید و همه چیز را هم بزنید. بپزید تا موسیر شروع به نرم شدن کند، 3 تا 5 دقیقه. در همین حین، پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و تقریباً 2 دقیقه کمتر از آنچه در بسته پیشنهاد می شود بپزید (در سس پخت تمام می شود).
- درست قبل از اینکه پاستا آل دنته شود، 2 فنجان آب پاستا را بردارید. 1 1/2 فنجان آب پاستا را با نخود به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. (ممکن است مایع زیادی به نظر برسد، اما با اضافه کردن بقیه مواد غلیظ می شود.) یکی یکی کره را هم بزنید تا آب و کره ماکارونی یکی شوند.
- با قاشق سوراخ دار پاستا را به سس منتقل کنید. بپزید، مرتب هم بزنید و پارمزان را کم کم بپاشید. (پنیر را یکباره اضافه نکنید، زیرا باعث می شود سس شکافته شود و دانه دانه شود.) حدود 3 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا پنیر آب شود و سس خامه ای شود و به پاستا بچسبد. اگر سس خیلی غلیظ به نظر می رسد، آب پاستا بیشتری اضافه کنید، هر بار 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا رقیق شود (اما بدانید که نعلبکی ایده آل است زیرا با سرد شدن غلیظ می شود). حرارت را خاموش کنید و لیموی کاراملی شده را داخل آن بریزید. قبل از سرو با مقدار تقریبا مسخره فلفل و مقدار بیشتری پارمزان بپاشید.
رز تورن یکی از ویراستاران در Healthline Nutrition است. رز فارغ التحصیل سال 2021 از دانشگاه مرسر با مدرک روزنامه نگاری و مطالعات زنان و جنسیت، دارای نکاتی برای Business Insider، واشنگتن پست، لیلی، پخش عمومی جورجیا و غیره است. افتخارآمیزترین دستاوردهای حرفه ای رز شامل سردبیری روزنامه کالج و کار در Fair Fight Action، سازمان ملی حقوق رای است. رز تقاطع های جنسیت، جنسیت و سلامت را پوشش می دهد و عضو انجمن خبرنگاران LGBTQ+ و انجمن روزنامه نگاران ترنس است.. می توانید رز را پیدا کنید توییتر.
چگونه این مقاله را بررسی کردیم:
کارشناسان ما به طور مستمر فضای سلامت و تندرستی را زیر نظر دارند و زمانی که اطلاعات جدید در دسترس قرار می گیرد، مقالات خود را به روز می کنیم.
نسخه فعلی
19 مه 2022
نوشته شده توسط
رز تورن
ویرایش شده توسط
کریستینا باتن
کپی ویرایش شده توسط
جیل کمبل
این مقاله را به اشتراک بگذارید