چای سبز و مدیریت دیابت
بر اساس گزارش بنیاد دیابت آمریکا، نزدیک به 10 درصد از مردم در ایالات متحده دیابت دارند.
وقتی دیابت دارید، زندگی به تنظیم قند خون برای سالم ماندن تبدیل می شود. و در حالی که بسیاری باید به دارو و تزریق انسولین روی آورند، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد نوشیدن چای سبز می تواند مدیریت دیابت را آسان تر کند.
چندین مطالعه به چای سبز به عنوان یک روش بالقوه موثر برای کنترل دیابت و حتی بهبود حساسیت به انسولین اشاره کرده اند. نحوه عملکرد آن کاملاً مشخص نیست، اما اعتقاد بر این است که کاتچین های موجود در چای – همچنین مسئول آن هستند.
دیابت چگونه کار می کند
وقتی غذاهای حاوی کربوهیدرات می خورید، به قند هضم می شوند. در پاسخ، لوزالمعده انسولین آزاد میکند تا به سلولها در جذب گلوکز برای استفاده به عنوان سوخت کمک کند. با این حال، هنگامی که دیابت دارید، این روند با مشکل مواجه می شود.
افراد مبتلا به دیابت نوع 2 دارای سلول هایی هستند که نسبت به انسولین حساس شده اند که به عنوان مقاومت به انسولین شناخته می شود. این، و این واقعیت که لوزالمعده اغلب ترشح انسولین کافی را متوقف می کند، کنترل سطح قند خون را دشوار می کند.
دیابت نوع 1 یک بیماری خود ایمنی است. سلول های لوزالمعده که انسولین تولید می کنند توسط سیستم ایمنی بدن مورد حمله قرار گرفته و از بین می روند و به سادگی انسولین تولید نمی کنند.
8 فواید اساسی چای سبز »
بیشتر مطالعات در مورد اثرات چای سبز در افراد مبتلا به دیابت بر دیابت نوع 2 متمرکز شده است، زیرا شایع تر است و 90 تا 95 درصد از دیابت مشاهده شده در ایالات متحده را تشکیل می دهد.
چای سبز و پیشگیری از دیابت
نشانه هایی وجود دارد که چای سبز می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد. مطابق با
چای سبز و مدیریت دیابت
اما فواید چای در پیشگیری خلاصه نمی شود. برای افرادی که قبلاً دیابت آنها تشخیص داده شده است، چای سبز ممکن است بتواند به مدیریت سطح قند خون کمک کند.
مطابق با
کالج پزشکی شرقی اقیانوس آرام پیشنهاد می کند که فعالیت آنتی اکسیدانی پلی فنول ها و پلی ساکاریدها به دلیل این مزایا است. همین آنتی اکسیدان ها
استفاده بهینه از چای سبز
اگر دیابت دارید و می خواهید از مزایای بالقوه چای سبز بهره مند شوید، از افزودنی هایی که می توانند باعث تغییرات گلوکز خون شوند دوری کنید. بهتر است به جای رقیق کردن آن با شیر یا شیرین کردن آن با شکر، چای با طعم ملایم را ساده بنوشید.
اثرات یک ساعته چای سبز آریزونا »
چای کیسه ای بسیار خوب است (برگ شل بهترین است)، اما اگر می خواهید طعم تازه و سبزتری داشته باشید، می توانید چای سبز سنتی ماچا را به صورت آنلاین و در فروشگاه های تخصصی خریداری کنید. ماچا یک پودر چای سبز است که به طور سنتی در مراسم چای چینی استفاده می شود. با یک کاسه کوچک و همزن بامبو تهیه می شود، اگرچه یک قاشق یا همزن سیمی می تواند به اندازه کافی کار کند. از آنجایی که چای در پودر ماچا غلیظ تر است، ممکن است مزایای بیشتری نسبت به چای سبز کیسه ای داشته باشید.
آخرین بررسی پزشکی در 29 فوریه 2016
چگونه این مقاله را بررسی کردیم:
- Anderson, R., & Polansky, M. (2002, نوامبر). چای فعالیت انسولین را افزایش می دهد. مجله شیمی مواد غذایی کشاورزی، 50(24)، 7182-6
ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12428980 - چای سبز سطح قند خون را کاهش می دهد. (2014، اوت)
pacificcollege.edu/news/blog/2014/08/01/چای-سبز-سطح-قند-خون- را-کاهش میدهد - Kim, H., & Kim, J. (2013, ژوئن). تاثیر چای سبز بر چاقی و دیابت نوع 2. مجله دیابت و متابولیسم، 37(3)، 173-175
ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3689013/ - Lin, JK, Liang, YC, & Lin-Shiau, SY (1999, سپتامبر). پیشگیری شیمیایی سرطان توسط پلی فنل های چای از طریق محاصره انتقال سیگنال میتوزی. فارماکولوژی بیوشیمیایی، 58(6)، 911-915
ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10509743 - لیو، ک.، ژو، آر.، وانگ، بی، چن، ک.، شی، ال.، ژو، جی دی، و می، ام تی (2013، اوت). اثر چای سبز بر کنترل گلوکز و حساسیت به انسولین: یک متاآنالیز از 17 کارآزمایی تصادفی شده کنترل شده. مجله آمریکایی تغذیه بالینی، 98(2)، 340-8. بازیابی شده از
ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23803878 - Nagao, T., Komine, Y., Soga, S., Meguro, S., Hase, T., Tanaka, Y., & Tokimitsu, I. (2005, ژانویه). مصرف چای غنی از کاتچین منجر به کاهش چربی بدن و LDL اصلاح شده با مالون دی آلدئید در مردان می شود. مجله آمریکایی تغذیه بالینی، 81(1)، 122-129
ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15640470 - Park, J., Bae, J., Im, S., & Song, D. (2014, مارس). چای سبز و دیابت نوع 2. تحقیقات پزشکی یکپارچه، 3(1)4-10. فرم بازیابی شده
sciencedirect.com/science/article/pii/S221342201300098X - آمار در مورد دیابت (2014، ژوئن)
diabeti.org/diabetes-basics/statistics/ - Wu، CH، Lu، FH، Chang، CS، Chang، TC، Wang، RH، & Chang، CJ (2003، سپتامبر). رابطه بین مصرف معمول چای، درصد چربی بدن و توزیع چربی بدن تحقیقات چاقی، 11(9)، 1088-1095
ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12972679/ - Yang, C., Prabhu, S., & Landau, J. (2001). پیشگیری از سرطان زایی توسط پلی فنل های چای بررسی متابولیسم دارو، 33(3-4)، 237-53
ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11768768
این مقاله را به اشتراک بگذارید