بررسی اجمالی

این اصل قدیمی که باید سبزی‌هایتان را بخورید درست است، اما هنگام تهیه آنچه در بشقاب شام می‌روید از رنگ‌های دیگر غافل نشوید. به نظر می رسد سبزیجاتی که به رنگ زرد هستند مملو از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و سایر اجزای تقویت کننده سلامتی هستند.

در اینجا هفت سبزی زرد وجود دارد که باید آنها را در وعده های غذایی خود ادغام کنید تا از مزایای سلامتی آنها بهره مند شوید.

ذرت

عکس ارسال شده توسط جینی جنایل (@gin.genaille) در

این گیاه با رنگ روشن در بسیاری از کشورهای جهان یکی از محصولات اصلی است. سرشار از ویتامین های A، B و E و همچنین بسیاری از مواد معدنی است. هسته زرد سرشار از فیبر است که به بدن کمک می کند تا از هرگونه مشکل گوارشی یا بیماری از جمله یبوست، هموروئید و سرطان روده بزرگ جلوگیری کند.

دانه‌های زرد کوچک ذرت که روی لپه چیده شده‌اند نیز حاوی مواد شیمیایی گیاهی هستند. اینها می توانند سرطان زاها را از آلوده کردن سلول ها متوقف کنند و فیتوکمیکال ها همچنین می توانند به سلول ها کمک کنند تا هرگونه تغییر سرطان مانند را متوقف کرده و از بین ببرند.

هنگام تهیه ذرت ساده نگه دارید و طعم لذیذ ذرت روی لپه را بچشید. با چند ماده، می توانید برای هر وعده غذایی، یک سبزی خوشمزه و مغذی درست کنید.

اسکواش

عکسی که توسط GardenZeus (@gardenzeus) در

انواع زرد کدو که به عنوان کدو تابستانی نیز شناخته می شود، فواید سلامتی بی شماری دارند. این سبزی سرشار از ویتامین های A، B6 و C، فولات، منیزیم، فیبر، ریبوفلاوین، فسفر و پتاسیم است. این یک سبزی پرقدرت تغذیه ای جدی است.

کدو حلوایی زرد نیز سرشار از منگنز است. این ماده معدنی به تقویت استحکام استخوان ها کمک می کند و به توانایی بدن در پردازش چربی ها و کربوهیدرات ها کمک می کند.

رنگ و بافت این سبزی با رنگ روشن را با کمی تفت دادن آن برای ایجاد کدو حلوایی زرد با ریحان میل کنید.

فلفل زرد

عکسی که توسط Kensington Market (@kensington_bia) در

از نظر فنی آنها گیاهخوار نیستند. فلفل زرد یک میوه است. اما ما آنها را مثل سبزیجات می خوریم، پس بیایید آن را ادامه دهیم. این سبزی رنگی پر جنب و جوش که عمدتا از آب تشکیل شده است با مقدار کمی کربوهیدرات، پروتئین و چربی آبرسانی می کند.

فلفل دلمه ای منبع خوبی از مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان است. آنها همچنین فولات را تامین می کنند. این ماده ای است که از عملکرد گلبول های قرمز پشتیبانی می کند. ویتامین K همچنین در فلفل زرد یافت می شود که در توانایی بدن برای لخته شدن خون ضروری است. فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C است که در عملکرد سیستم ایمنی، انرژی، سلامت پوست، محافظت از بیماری ها و بهبود زخم ها نقش دارد.

برای تهیه یک غذای خوشمزه با فلفل دلمه ای زرد، آن ها را مرینیت کنید. این فلفل ها با ترکیب سیر، لیمو و پونه کوهی و مخلوط با ماریناد روغن زیتون، مکمل عالی برای هر بشقاب پیش غذا یا ساندویچ هستند.

سیب زمینی زرد

عکس ارسال شده توسط SusanGainen (@susangainen) است

سیب زمینی فقط غذای راحتی نیست، بلکه برای شما نیز مفید است. نکته کلیدی این است که آنها را با کره، خامه ترش یا یک تپه پنیر آغشته نکنید.

یکی از بهترین چیزها در مورد سیب زمینی این است که بدون کالری زیاد، سیر کننده است. به علاوه، آنها سرشار از مواد مغذی از جمله نیاسین، اسید پانتوتنیک، ویتامین‌های C و B6، منگنز و فسفر هستند. فسفر برای بدن ضروری است. برای حفظ ساختار غشای سلولی لازم است. نه تنها این، بلکه برای تولید انرژی و معدنی شدن استخوان نیز مورد نیاز است.

روغن ها و چربی هایی که به سیب زمینی اضافه می کنید را به حداقل برسانید تا بیشترین فواید تغذیه ای را از خوردن آن ببرید. می توانید این کار را با آب پز کردن سیب زمینی ها، له کردن آن ها و اضافه کردن مقداری چاشنی ظریف انجام دهید تا از بیرون ترد و در داخل سیب زمینی های له شده ترد ایجاد شود.

چغندر طلایی

عکسی که کارن پاوون (@farministasfeast) در

این سبزی‌های ریشه‌ای زرد رنگ شیرین‌تر از ریشه قرمز هستند، اما بسیار مغذی هستند. چغندر طلایی سلامت قلب است و همچنین به پاکسازی سموم، کاهش کلسترول و فشار خون و حتی درمان خستگی به کلیه ها کمک می کند.

چغندر طلایی مانند بسیاری از میوه ها و سبزیجات زرد رنگ سرشار از بتاکاروتن است. هنگامی که بتاکاروتن وارد بدن می شود، به ویتامین A تبدیل می شود. ویتامین A یک ماده مغذی ضروری است که از سلول های بدن در برابر آسیب محافظت می کند.

چغندر برشته شده با سبزی لیمو که به کمال برشته شده و با مواد تازه پر شده است، شیرینی طبیعی این سبزی ریشه ای را جشن می گیرد.

كدو حلوايي

عکسی که توسط Elise Huguette (@elisehuguette) در

فقط یک فنجان کدو تنبل پخته شده بیش از 200 درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین A را دارد. ویتامین A برای بدن انسان مفید است، زیرا به حفظ بینایی کمک می کند. همان فنجان کدو تنبل حاوی مقدار زیادی ویتامین C – حدود 11 میلی گرم – است که سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند، سرماخوردگی را از بین می برد و فواید متعدد دیگری برای سلامتی دارد.

شما نمی توانید پای کدو حلوایی سنتی را بکوبید، به خصوص در پاییز. از کراست شیرینی ترد همراه با پر کردن کدو تنبل و ادویه لذت ببرید.

لوبیا زرد

عکسی که توسط آلیشیا هیل (@thebountifulbroad) در

این حبوبات حاوی یک دسته کامل از مواد شیمیایی گیاهی طبیعی و ضد سرطان از جمله ایزوفلاون ها هستند. آنها همچنین حاوی فیتواسترول هستند که جذب کلسترول را مسدود می کند و در نتیجه سطح کلسترول خون را کاهش می دهد. حبوبات همچنین با کاهش خطر سرطان مرتبط هستند.

طراوت، تردی و رنگ لوبیا زرد را با کمی سرکه در سالاد لوبیا سبز و زرد حفظ کنید.

بردن

سبز در مورد سبزیجات خوب است، اما از رنگ های دیگر رنگین کمان برای تهیه غذا غافل نشوید. سبزی‌های روشن‌تر و با رنگ‌های آفتابی‌تر، ارزش غذایی و فواید قابل‌توجهی دارند که در انتظار بازگشایی و لذت بردن توسط جوانه‌های چشایی و بدن شما هستند.